Tuesday, 6 November 2012

Malam Mess



Allo semua.... sehat ke??
now waktu lunch, tapi masih kenyang lagik... jadi mari updet blog...
 
 
 
 
Last Saturday ada Messnite..
Lokasi : Thistle Hotel



 
Memula ingat nak pakai outfit sepertimana di atas..
 
 
 
 
 
 
 
 
Tapi end up pakai baju konvo tahun 2006 dulu...
henbeg pink ok... itu encik suami yang belikan..
nak harap saya?? heeeee..... tak reti le..
 





 
Ini semua wife2 kawan encik suami sama cawangan..
boleh pulak bunge2 belakang tu same kaler ngan tudung.. hohohoh...
( ada lagi 2-3 orang takde dalam gamba)
 
 
 
 
 
 

 
Dalam dewan makan..
makanan?? hailaaaa, tak worth bayar 200 hengget sekepala.. :(
 
 
 
 
 
 
 

 
Full dress!!!
muke dah comots.. nak ambik before majlis tak sempat sebab beliau sibuk prepare speech MC..
 
 
 
 
 
 
 

Final shot before balik tido...
dapat 2 jambangan bunge segar...
hoyeh2, selamat 3 ringgit this week takyah belik bunge...
 
lupe plak nak ambik gamba bunge itu~~ ;)
 
 
 
 
 
Kesimpulannya :
 
This is my first time ever g Messnite..
The day i missed to watch BIG game!!! Gunners VS Red Devil...
 
 
 
 
owh lupe nak cakap... messnite ni sempena Abang Dan Dining Out..
 
 
 
Sape Abang Dan???
hehehhehe, nama manja untuk Komandan ~~ kuikuikui...
( both of us ade cerita nightmare dengan beliau.. ;p)
 
Wish him and wife best of luck!!
 
 
 
 
Battery phone dah sangat nazak masa Captain's performance which is derang menari Gangnam Style~~ best gak laaa.... rugi tak ambik.. ;p
 
 
 
 
Tapi saya ade gamba  derang menari masa Abang Dan nyanyi lagu "APO KONO EH JANG"..
Versi lama ye...bukan versi AC Mizal rapping tuh...
 
 
 
Nak tgk ke???
Tengoklah kat bawah ni...
 
Encik kapten saya takde pon dalam video ini...
 
 
video
 
 
Majlis abis around 1230 camtu...
Encik suami kelaparan...
Mencari berger kat Pekan Tiram tu tapi semua dah tutup, or else tak bukak, sebab hujan..
 
 
 
 
Encik suami dengan pasrah berkata " takpelah, balik nanti minum susu coklat je"
Heeee, tak best pon makan kat hotel... lagi sedap masak sendiri dan makan..
 
 
 
 
Plan cuti kami ujung minggu ni kene pospon sebab beliau tibe2 kene pulak masuk exercise Ikhtiar Hidup a.k.a Survival~~ :(
 
 
 
 
Looking forward to December la nampaknye..
 
 
 
Till then, back to work...lunch hour sudah abis..
 
 
 


2 comments:

  1. wah... bestnyer g messnite... boleh ek wife g?? saya ingat tak boleh g.. cuma pegawai2 jer.. erm.. anyway... mmg lawak la bunga kat belakang tu, macam awak pakai accessory bunga2an lak...

    ReplyDelete
  2. sronoknyer...sporting semuanye...anyway happy slalu..=)

    ReplyDelete