Saturday, 2 March 2013

Back To School




Dah masuk angka 3 ni masih feeling2 cam zaman sekolah dulu..muahahha...tapi zaman sekolah saya dulu takde lelaki... :)
 
 
 
 

this is my legal boyfren~~ hihihiih...
budak2 sekolah belom kawen jangan buat aksi macam ni ok??
 
 
 
 
 

saye seorang librarian..
 
 
 
 

kalau ade orang kata saya kecik, budak ni lagi kecik.. :)
 
 
 
 
 

geng bas sekolah...
 
 
 
 
 

ketua darjah~cikgu~perpustakawan~pengawas
 
 
 
 



 errrr....ini cikgu disiplin tangkap budak sekolah bercinta dalam library~~
 
 
 
 
 
 
ada gaya budak sekolah lagi tak kami??? hehhehe... this is Back To School Theme during Mess Dinner encik asben..  baju saya pakai tu adalah baju saya masa zaman sekolah.. muat lagi ok?? jeles tak?? hehehhe...even dah 13 years left beloved sespi, rasanya saya masih maintain lagi.. and rasanya sespi je kot librarian dia pakai baju camni... sebab semua org dok tanya ni baju pe?? hihiih.. kalau saya ade lengkap nametag n batch, kompem saya boleh dapat baju sekolah terbaik... :)

1 comment:

  1. azie, memang macam budak skolah dah hang ni...

    ReplyDelete